Eseménynaptár
Augusztus  2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
   
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  
Brassai Magyar TV

Partnerség a brassói 15.-ös iskoláért

 

A brassói 15-ös Általános Iskola Plevnei utcai épülete hosszú évek óta otthont ad a minőségi magyar oktatásnak. A brassói Református Egyház ( az épület tulajdonosa ) nagylelkűségének köszönhetően napjainkban is magyar iskolaként működik.
Ezt a státusát őrzi a február végén aláírt hosszútávú partnerszerződés, amely a brassói Református Egyház, a Városháza, a Tanfelügyelőség és a Domino Egyesület között jött létre. Ez a szerződés biztosítja a közeljövőben az iskola felújítását és bővítését, modernizálását.
Itt szeretnénk megköszönni Kassay Géza, Bálint László és Ménessy Miklós református lelkészeknek, Ambrus Attila főjegyzőnek, a Református Egyházközségek gondnokainak és presbitériumi testületeinek, Gábor Imre RMDSZ-es városi tanácsosnak, Szabó Mária főtanfelügyelő-helyettesnek, Róth Jenő közjegyzőnek, Zakariás Barnának, Puskás-Bajkó Gábornak, a Domino Egyesület elnökének, a 15-ös Általános Iskola igazgatóinak, Cristea Constantin főigazgatónak és Rău Emőke aligazgatónak, hogy ez a szerződés megvalósult.
Terveink szerint megfelelő oktatási körülményeket biztosítunk iskolánk jelenlegi és iratkozó kisdiákjainak.
Szeretettel várunk minden előkészítő, illetve első osztályba beiratkozni vágyó kisgyereket. Március 5-étől iratkozni lehet az iskola főépületében, a titkárságon.                                         
A 15-ös Általános Iskola szülői és pedagógus közössége
Az ön véleménye:

Társ oldalak:
Smart Youtube Widget
Szervezők