Eseménynaptár
Augusztus  2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
   
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  
Brassai Magyar TV

Egy vizuális napló jegyzetei- Cavio Art projekt

Az Europe, Okian, Hora , Kron art és Apáczai egyesület által szervezett művészeti megnyilvánulások mellett és az ismert kepzőművészeti galériákat követve  még egy kiállítőtérrel bűvült a Brassói galériák palettája.
Egy érdekes kezdemenyezésnek lehettünk szemtanui éspedig a bukaresti úton 92 szám alatt frissen alakult Olasz cég által létrehozott és működtető Cavio bútor szalon.
Az új kezdemenyezés ahol a gyönyörű különböző stílusú, izléses belső térképzés, szobabaútorok, ágyak, asztalok és hozzátartozó kellékek mellett a fiatal művészet kedvelő és támogató ügynökök a falakat díszítő képzőművészeti alkotásokra is gondoltak. Két hét műteremlátogatás, töprengés és alapos szelektálás után  az ötletgazda Bálint Zsolt és a cég ügyintézői Kádár Zsolt és Struda Maria személyében összeállították  az első ilyen jellegű közös tárlat koncepcióját.
A jelenlegi kiállításon megtekinthetők az Ábrahám Imola kisméretű aquaforte tehnikával készült sorozatai, a Csutak Levente nagyméretű tus illusztrációi, Vetró B S András és Popa Radu kis tus-és akvarell kompoziciói, de  modernebb tehnikában fogant alkotások is helyet kaptak a szalonban ide sorolhatjuk Albert Zoltán grafikus érdekes levonatait, továbbá Marica Gabriela vegyes tehnikával bravúrosan megoldott kompozicióit, ugyanakkor megemlíthetjük az Ardeleanu Kovacs Ibolya és Cadar Simona nagyméretű dinamikus, pozitiv energiát sugárzó színharmóniáit is .
Az alapkoncepció akar csak a CAVIO shoroom-ban kiállított bútordarabok, a falra kifuggesztett alkotások is karácsonyi vásár keretében megvásárolhatóak. Az érdeklődők figyelmébe, hogy az ott kiállított alkotások előrejelzés alapján eljegyezhetőek / megvásárolhatóak, áruk 50 és 1000 euro között lebeg. A munkák ára természetesen a tehnikától, méretéttől és széria számától függően változó.Az ön véleménye:

Társ oldalak:
Smart Youtube Widget
Szervezők